Teplomery

Teplota vody zohráva kľúčovú úlohu pri príprave kávy. Teplomer využijete pri rôznych metódach – od espressa, cez pour-over (prekvapkávanú kávu), až po prípravu filtrovanej kávy alebo alternatívnych spôsobov ako Aeropress a French Press. Správna teplota vody (zvyčajne medzi 90–96 °C) je základom pre extrakciu všetkých chutí, ktoré káva ponúka.

Teplomer takisto využijete pri príprave mliečnej peny. Pre perfektný výsledok by mlieko malo byť napenené na teplotu medzi 55–65 °C – v tomto rozmedzí má mlieko najlepšiu sladkosť, krémovosť a štruktúru.

Teplomery

V tejto kategórii nie sú žiadne produkty.

Nákup overený našimi zákazníkmi
Flair PRO 2
98% na Heureka.sk
dôverujú nám stovky zákazníkov
Špecializovaný predajca
poradíme pri výbere aj po nákupe
Rýchle dodanie
v priemere za 1 pracovný deň
Tovar skladom v SR
odosielame z vlastného skladu
Doprava zdarma
pri nákupe nad 80€